x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Procesul privind înfiinţarea fundaţiei lui Victor Ponta s-a amânat cu o săptămână

Procesul privind înfiinţarea fundaţiei lui Victor Ponta s-a amânat cu o săptămână

14 Ian 2016   •   15:23
Procesul privind înfiinţarea fundaţiei lui Victor Ponta s-a amânat cu o săptămână
Sursa foto: Foto: Facebook.com

Judecătoria sectorului 5 a amânat joi, pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalităţii juridice Asociaţiei "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusă de fostul premier Victor Ponta.

Magistraţii au amânat procesul după ce reprezentantul fundaţiei nu ar fi depus toate actele necesare.

"Amână cauza la data de 21.01.2016, pentru când petenta are termen în cunoştinţă. Pune în vedere petentei să remedieze neregularităţile constatate, astfel: să rectifice actul constitutiv în raport de disp. art. 6 alin. 2 lit. h) din OG nr. 26/2000, în sensul de a menţiona în cuprinsul actului juridic indicat anterior persoana sau, după caz, persoanele împuternicite să desfăşoare procedura de dobândire a personalităţii juridice", se arată în decizia de amânare luată de judecători.

Actele de înfiinţare a acestei fundaţii au fost depuse în instanţă pe data de 15 decembrie 2015, însă procesul a fost amânat joi pentru săptămâna viitoare pe motiv că reprezentantul fundaţiei nu a depus toate documentele necesare.

Surse politice au declarat, săptămâna trecută, pentru AGERPRES, că această fundaţie va fi condusă de Victor Ponta şi nu se va implica în politică.

Sursele citate precizau că noua structură îi va avea ca vicepreşedinţi pe Nicolae Bănicioiu şi pe Daniel Constantin. În afară de preşedinte şi de cei doi vicepreşedinţi, fundaţia va fi condusă de un board din care vor face parte alţi câţiva foşti miniştri din Guvernul Ponta.

Sursa: Agerpres

×