x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, acuzații grave la adresa PNL. „Pentru Iohannis și Orban nu există lege, nu există nici restricțiile impuse tuturor românilor!”

PSD, acuzații grave la adresa PNL. „Pentru Iohannis și Orban nu există lege, nu există nici restricțiile impuse tuturor românilor!”

26 Noi 2020   •   22:32
PSD, acuzații grave la adresa PNL. „Pentru Iohannis și Orban nu există lege, nu există nici restricțiile impuse tuturor românilor!”

PSD acuză că la lansarea Planului Național de Redresare și Reziliență au participat mai mult de 26 de persoane, în condițiile în care legea spune clar că întrunirile cu mai mult de 20 de oameni sunt interzise, potrivit Mediafax.

„Pentru Iohannis și Orban nu există lege, nu există nici restricțiile impuse tuturor românilor! Le-au închis școlile elevilor, au închis piețele, îi amendează pe românii care merg să se roage. Doar Iohannis și Orban au voie să participe la întruniri cu peste 26 de oameni, în spațiu închis. Ce contează că legea spune clar că trebuie să fie maxim 20!”, au scris reprezentanții PSD pe Facebook.

Fostul premier Sorin Grindeanu a publicat și o fotografie în care încercuiește fiecare participant de la întâlnirea liberalilor, care a avut loc, joi seara, într-un hotel din Capitală, întâlnire la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu