x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD depune pe 17 august moțiune de cenzură

PSD depune pe 17 august moțiune de cenzură

12 Aug 2020   •   14:20
PSD depune pe 17 august moțiune de cenzură
Sursa foto: Lucian Alecu

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD a  anunțat că pe 17 august va fi depusă moțiunea de cenzură: „S-a umplut paharul! PSD nu va permite ca România să se scunfunde în incompetența și hoția patronată de Guvernul pe care îl conduceți! Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moțiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”

El l-a acuzat pe Ludovic Orban că nu a gestionat eficient pandemia de COVID-19, că a „sifonat banii publici pentru interesele PNL”, dar și că nu a pregătit deschiderea anului școlar.

„Ar trebui să vă crape obrazul de rușine! Ați vămuit sănătatea fiecărui roman! Ca să aveți bani pentru partid și pentru propriile buzunare! Un prejudiciu de peste 650 de milioane de lei. Peste 800 de nereguli constatate de Curtea de Conturi. Doar în starea de urgență. Dumnezeu știe ce a mai fost după... Asta este România condusă de dumneavoastră! O țară vlăguită de resurse, cu o economie pusă pe butuci, dar cu un PNL tropăind de nerăbdare să facă alegeri! De asta vreți alegeri cu orice preț?! Pentru că știți că orice amânare va duce la pierderea puterii! Și, odată cu pierdere puterii, știți că vă veți pierde și libertatea”, a mai spus social-democratul.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu