x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD l-a schimbat pe deputatul de Timiş Alfred-Robert Simonis din funcţia de secretar al grupului

PSD l-a schimbat pe deputatul de Timiş Alfred-Robert Simonis din funcţia de secretar al grupului

19 Iun 2017   •   15:03
PSD l-a schimbat pe deputatul de Timiş Alfred-Robert Simonis din funcţia de secretar al grupului

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a propus ca deputatul de Timiş Alfred-Robert Simonis să nu mai ocupe funcţia de secretar al grupului, acesta urmând să-şi păstreze calitatea de membru de partid. 

"În cadrul Biroului permanent s-a primit o informare din partea grupului PSD că domnul deputat Simonis Alfred-Robert nu mai ocupă funcţia de secretar al grupului, dar îşi păstrează în continuare calitatea de membru al PSD. În cadrul Biroului Permanent a venit o informare punctuală, deci este decizia grupului. Această decizie s-a luat în interiorul liderilor de grup", a precizat luni secretarul Camerei, Ioana Bran, după şedinţa Biroului Permanent. 

Întrebată dacă acest lucru are legătură cu moţiunea de cenzură, Bran a spus că subiectul nu a fost discutat în cadrul Biroului Permanent. 

Plenul Camerei Deputaţilor urmează să fie informat în legătură cu schimbarea produsă în conducerea grupului PSD. AGERPRES

×