x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Pentru că și-a dat seama că PNL e pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide

PSD: Pentru că și-a dat seama că PNL e pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide

02 Dec 2020   •   16:49
PSD: Pentru că și-a dat seama că PNL e pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide

Pentru că și-a dat seama că PNL este pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide înainte de alegeri, afirmă liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

„Vineri, Orban a contestat la CCR legea prin care piețele erau redeschise. Nu a suportat că PSD avea dreptate! Astăzi (miercuri - n.r.), pentru că și-a dat seama că PNL este pe tobogan, Iohannis anunță că piețele se vor redeschide fix înainte de alegeri”, scrie pe Facebook Alfred Simonis.

El îi acuză pe președinte și premier că „sunt disperați că nu vor reuși să pună mâna pe toată puterea”.

„Mai înțelege cineva ceva din ce fac acești oameni ?! În afară de disperarea că nu vor reuși să pună mâna pe toată puterea din România? Iohannis și PNL trebuie opriți pentru că altfel după alegeri vor închide tot. La fel cum au făcut și cu școlile deschise electoral și închise imediat după locale”, conchide liderul deputaților PSD.

Piețele vor fi redeschise de la sfârșitul săptămânii, a anunțat președintele Klaus Iohannis, care a invocat scăderea numărului de noi cazuri de infectare cu COVID-19 din utlimele săptămâni.

 

×
Subiecte în articol: Alfred Simonis