x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD pune la zid coalitia de la guvernare: ”Zero euro din PNRR în 2021”

PSD pune la zid coalitia de la guvernare: ”Zero euro din PNRR în 2021”

22 Iul 2021   •   10:45
PSD pune la zid coalitia de la guvernare: ”Zero euro din PNRR în 2021”

Social democratii au postat pe pagina de Facebook un mesaj in care spun ca România nu va primi niciun ban anul acesta din PNRR, ceea ce va conduce la noi împrumuturi, pentru care tara nostra va plăti ”dobânzi grele” ca să acopere lipsa avansului de 13% din PNRR.

 

 

”România NU se poate baza pentru finanțarea deficitului uriaș pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR! Mai mult, România pierde un an pentru contractarea proiectelor!.Este de-a dreptul criminal că România e nevoită să se împrumute alte miliarde de euro și să plătească dobânzi grele pentru a suplini absența avansului din PNRR! Domnilor guvernanți, sunteți vinovați de SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE!”, au mai scris liderii PSD.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, pe 29 iunie, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României va fi aprobat la toamnă.

„Cei de la Comisia Europeană intră în vacanță. Sunt vreo șase, șapte țări care vor avea PNRR la toamnă. Nu este nicio problemă, contează să luăm toți banii. Aprobarea va fi la toamnă. Acum sunt clarificări. Sunt detalii tehnice pentru a ne asigura că vom lua acești bani. Eu vreau să mă asigur că avem un plan foarte bun”, a spus Florin Cîțu la Digi 24.

 

 

×