x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD Sibiu: Iohannis face tot ce-i stă în putere să pună România într-o lumină proastă

PSD Sibiu: Iohannis face tot ce-i stă în putere să pună România într-o lumină proastă

10 Ian 2019   •   16:25
PSD Sibiu: Iohannis face tot ce-i stă în putere să pună România într-o lumină proastă

Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, consideră, referitor la respingerea de către preşedintele Klaus Iohannis a propunerilor de miniştri pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, că preşedintele Iohannis "face tot cei stă în putere să pună România într-o lumină proastă" în faţa oficialilor europeni sosiţi la Bucureşti, iar propunerile de miniştri ale premierului au fost legitime.

Trif afirmă că articolele de lege invocate de preşedinte pentru respingerea propunerilor de miniştri la Dezvoltare şi Transporturi nu au legătură cu realitatea.

"Propunerile de miniştri ale premierului României au fost legitime, iar Iohannis inventează motive pentru a-şi justifica sabotajul invocând articole de lege fără nicio legătură cu realitatea. Iohannis nu are altă ocupaţie la Cotroceni decât să ticluiască planuri prin care să împiedice Guvernul să facă bine românilor. Cerem lui Werner Klaus Iohannis să înceteze imediat aceste acţiuni defăimătoare la adresa României şi să respecte Constituţia ţării. Miniştrii Transporturilor şi Dezvoltării sunt doi pioni importanţi în susţinerea şi soluţionarea dosarelor din cadrul Preşedinţiei Consiliului UE, aşadar, acest preşedinte-sabotor trebuie să se oprească din a mai lucra împotriva cetăţenilor acestei ţări", se arată într-o postare pe contul de Facebook al PSD Sibiu.

Potrivit sursei citate, preluarea oficială a preşedinţiei Consiliului UE constituie un prilej de bucurie pentru toţi românii şi o oportunitate de consolidare a relaţiilor ţării noastre cu statele membre.

"România trăieşte, astăzi, o zi istorică, preluarea oficială a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, o zi care va marca ţara noastră pe harta Europei. Acest eveniment este un prilej de bucurie pentru toţi românii, dar şi o ocazie de care Werner Iohannis profită pentru a-şi pune în aplicare planul de sabotare a intereselor ţării noastre. În timp ce Guvernul se ocupă de primirea oficialilor europeni care sosesc astăzi în România, Iohannis face un spectacol aberant motivând, după aproape 2 luni, de ce a refuzat propunerile de miniştri la Transporturi şi la Ministerul Dezvoltării. Pe lângă faptul că se joacă de-a preşedintele ţării, Iohannis face tot ce-i stă în putere să pună România într-o lumină proastă în ochii oficialilor europeni. Ceea ce nu înţelege Werner Klaus Iohannis este că acest blocaj iresponsabil pune România în ipostaza unui stat neserios. Preluarea Preşedinţiei Consiliului UE este o oportunitate pentru România în ceea ce priveşte consolidarea relaţiilor cu statele membre şi este o ocazie ca ţara noastră să demonstreze că poate fi o voce la masa deciziilor Europei", se menţionează în documentul citat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Bogdan Trif