x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Ministrul Justiţiei s-a făcut de râs în Uniunea Europeană

Raluca Turcan: Ministrul Justiţiei s-a făcut de râs în Uniunea Europeană

23 Feb 2018   •   15:07
 Raluca Turcan: Ministrul Justiţiei s-a făcut de râs în Uniunea Europeană

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, cere celor de la Putere să-l demită pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre care susţine că s-a făcut de râs, joi, prin argumentele oferite pentru revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Aseară în conferinţă de presă am văzut un ministru al Justiţiei care s-a făcut de râs în toată Uniunea Europeană. Argumentele pe care le-a invocat erau argumente scoase din gura infractorilor. (...) S-a comportat ca şi cum ar fi fost sechestrat de crima organizată", a declarat vineri Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă.

Turcan cere demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

"PNL consideră că primul gest de onoare pe care ar trebui să-l facă cei din majoritatea PSD-ALDE ar fi să-l demită pe Tudorel Toader", a spus Raluca Turcan.

Potrivit Ralucăi Turcan, "dacă mai continuă în felul acesta, domnii Tăriceanu, Dragnea şi compania infractorilor riscă să-şi scoată propriile partide în afara legii, pentru că în momentul de faţă acţionează împotriva statului de drept şi a valorilor democratice." AGERPRES

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan