x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Românii puteau trăi ca "afară", dacă dezvoltarea ţării nu era frânată de corupţie

Raluca Turcan: Românii puteau trăi ca "afară", dacă dezvoltarea ţării nu era frânată de corupţie

09 Dec 2019   •   12:35
Raluca Turcan: Românii puteau trăi ca "afară", dacă dezvoltarea ţării nu era frânată de corupţie

Guvernul îşi ia un angajament "ferm" în susţinerea tuturor instituţiilor în lupta împotriva corupţiei, a transmis, luni, viceprim-ministrul Raluca Turcan, care a adăugat că românii au emigrat în ultimii 30 de ani nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci şi a unei societăţi fără corupţie.

Turcan a postat pe Facebook un mesaj cu prilejul Zilei internaţionale împotriva corupţiei.

"Românii puteau trăi ca 'afară', dacă dezvoltarea ţării nu era frânată de corupţie şi grupările de interese care se roteau în jurul puterii politice! Corupţia din ultimii 30 de ani a făcut ca românii să emigreze în masă nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci şi a unei societăţi fără corupţie - unde cetăţeanul să fie pus pe primul loc. Milioane de părinţi şi copii au fost goniţi din România de efectele corupţiei şi au fost nevoiţi să îşi facă un viitor departe de ţară. Vom stopa mica şi marea corupţie din politică, din administraţie, din şcoli, din spitale sau din vămi. Vom creşte calitatea serviciilor publice pentru fiecare român, vom da încredere oamenilor că se poate trăi bine şi la noi în ţară. Astăzi, de Ziua internaţională împotriva corupţiei, Guvernul României îşi ia un angajament ferm în susţinerea tuturor instituţiilor în lupta cu acest flagel", a scris vicepremierul.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: raluca turcan