x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reactia lui Cristian Popescu Piedone, dupa ce Tribunalul Bucureşti a decis definitiv ca nu mai poate candida

Reactia lui Cristian Popescu Piedone, dupa ce Tribunalul Bucureşti a decis definitiv ca nu mai poate candida

29 Apr 2016   •   13:41
Reactia lui Cristian Popescu Piedone, dupa ce Tribunalul Bucureşti a decis definitiv ca nu mai poate candida

"De astazi, voi ramane doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 si primarul familie mele, intrucat justitia a decis ca nu pot candida, din cauza unui viciu de procedura al partidului pe care l-am ales in graba sa il reprezint. Respect aceasta decizie, insa nu renunt.

Va sunt dator Dvs, celor care m-ati sustinut, sa merg mai departe, sa va pot privi in ochi si dupa 5 iunie, pentru ca v-ati pus increderea in mine. Imi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii op...t ani, pentru sutele de nopti si de zile petrecute pe strazile sectorului, sa nu stau deoparte.

Citeste si Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, respinsă definitiv de instanţă

Sunt nascut si crescut in Sectorul 4, voi trai aici toata viata, copiii mei traiesc aici, si pentru ei, precum si pentru copiii si nepotii Dvs, atat cat imi mai sta in putere, trebuie sa lupt.

Singurul mod in care mai pot face ceva pentru sectorul nostru si oamenii din el este sa ne asiguram, IMPREUNA, ca vom alege un primar care sa se puna in slujba lor, asa cum mi-am dat silinta sa fac si eu.

Inca o data, va multumesc pentru ca mi-ati acordat onoarea de a va sluji!", a scris Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Tribunalul Bucureşti a decis definitiv joi că fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat.

Tribunalul a respins apelul lui Piedone şi a menţinut decizia luată miercuri de Judecătoria Sectorului 4, instanţă care admisese mai multe contestaţii depuse de rude ale victimelor incendiului de la Colectiv şi de avocatul Gheorghe Piperea împotriva participării lui Piedone la alegerile pentru funcţia de primar al sectorului 4.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au arătat în motivare că au respins candidatura lui Piedone nu pentru că ar fi existat nereguli în listele de susţinători, ci pentru că propunerea de candidatură a fost aprobată în mod greşit de organizaţia sectorului 4 a Partidului Puterii Umaniste, şi nu de organizaţia municipiului Bucureşti a acestui partid, aşa cum prevede legea electorală.

×