x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacție DURA a Elenei Udrea la adresa lui Traian Băsescu. Ce vină îi atribuie fostului şef al statului

Reacție DURA a Elenei Udrea la adresa lui Traian Băsescu. Ce vină îi atribuie fostului şef al statului

25 Iul 2016   •   23:01
Reacție DURA a Elenei Udrea la adresa lui Traian Băsescu. Ce vină îi atribuie fostului şef al statului

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea devoalează, în premieră, greşelile pe care le-a făcut Traian Băsescu atunci când era preşedinte. Udrea crede că numirile lui Băsescu în funcţiile cheie precum cea a Laurei Codruţa Kovesi, au fost greşite.

"Daca trebuie sa ii gasim vreo vina presedintelui este ca nu a intuit exact comportamentul si scopul - tinta al acestor oameni. Unii dintre oamenii care au fost pusi in functie cu scopul acesta - de a face institutii puternice si independente - au deviat si au preluat puterea pe care trebuia sa o aiba institutiile in propriile maini. Pun in executare planul lor personal.", a tunat Udrea la RTV.

Şi asta nu e tot. Deputata continuă seria dezvăluirilor. ”Pentru că sistemul funcționează în continuare, sigur, nu la fel de acut, nu se mai întîmplă ce s-a întîmplat în februarie, cînd mi-au făcut șase cereri de arestare și reținere, cînd erau oamenii luați pur și simplu dacă deschideau gura. Dar, totuși, sistemul funcționează și astăzi și încearcă să-și prezerve puterea și să se mute de pe o funcție pe alta, mă refer la doamna Stanciu, spre exemplu, mutată de la ICCJ la CCR, sau la dl.Coldea care a rămas în funcție în ciuda schimbărilor de la vîrful SRI, schimbări care s-au oprit la dînsul”, a mai spus Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea traian basescu