x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Satu Mare: Andreea Paul solicită retragerea titlului de cetăţean de onoare pentru Liviu Dragnea

Satu Mare: Andreea Paul solicită retragerea titlului de cetăţean de onoare pentru Liviu Dragnea

31 Mai 2016   •   18:04
Satu Mare: Andreea Paul solicită retragerea titlului de cetăţean de onoare pentru Liviu Dragnea

Deputatul PNL de Ţara Oaşului, Andreea Paul, solicită public retragerea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Negreşti Oaş pentru Liviu Dragnea, pe motiv că a fost condamnat de instanţă.

Parlamentarul a arătat marţi, într-o declaraţie de presă, că această condamnare nu este deloc onorantă pentru Ţara Oaşului.

"Cer public retragerea titlului de cetăţean de onoare domnului condamnat definitiv în instanţă, Liviu Dragnea, de către primăria din Negreşti Oaş. Condamnarea sa nu este deloc onorantă pentru zestrea Ţării Oaşului. O altă enormitate spusă de către doamna Aurelia Fedorca este că 'nu putem noi cheltui, câţi bani ne puteţi da dvs.' Această declaraţie este definiţia propriei incompetenţe a doamnei primar. Un primar atât de incapabil nu poate rămâne în funcţie. Linguşitoarea abordare nu dă nicio perspectivă de dezvoltare reală. Mai grav este că vorbeşte despre banii publici ca şi cum ar fi banii lui Dragnea, ceea ce este fals. Este vorba despre banii românilor plătiţi prin taxe şi impozite pe care primăria actuală nu-i 'poate cheltui', dar s-a împrumutat cu aproape 20 de milioane de lei", a precizat Andreea Paul.

Liviu Dragnea a primit în 24 august 2014 titlul de cetăţean de onoare al oraşului Negreşti Oaş, diploma fiindu-i înmânată de către primarul Aurelia Fedorca pe scena amplasată în centrul oraşului, în cadrul manifestărilor prilejuite de Festivalul Patrimoniului Oraşului "Zestrea Oaşului". Titlul i-a fost înmânat pentru sprijinul acordat în dezvoltarea oraşului Negreşti Oaş.AGERPRES

×