x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal la PMP. Presedintele organizaţiei din Cluj, Adrian Gurzău, a fost schimbat

Scandal la PMP. Presedintele organizaţiei din Cluj, Adrian Gurzău, a fost schimbat

25 Oct 2016   •   14:41
Scandal la PMP. Presedintele organizaţiei din Cluj, Adrian Gurzău, a fost schimbat
Sursa foto: monitorulcj.ro
Procurorii DNA au cerut în urmă cu două săptămâni Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului PMP Adrian Gurzău, acesta fiind acuzat de trafic de influenţă în dosarul în care a fost reţinută Angela Toncescu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C Carpatica Asig.
 
Totusi, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, săptămâna trecută, solicitarea DNA de arestare a deputatului PMP Adrian Gurzău şi au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile în cazul acestuia.

Cu toate acestea, in urma acestor probleme cu justitia, conducerea centrală a PMP a decis schimbarea lui Adrian Gurzău din funcţia de preşedinte al PMP Cluj, iar fostul consilier judeţean Rareş Rusu va prelua interimar şefia organizaţiei judeţene, scrie monitorulcj.ro.

“Am preluat organizaţia, am fost numit preşedinte interimar al organizatiei judeţene a partidului. Cel mai probabil, da, voi candida la Camera Deputaţilor”, a spus Rareş Rusu.
 

×
Subiecte în articol: adrian gurzau pmp pmp clu'j