x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Ghiţă îl atacă dur pe CTP: Se preface că e marele deontolog al presei româneşti

Sebastian Ghiţă îl atacă dur pe CTP: Se preface că e marele deontolog al presei româneşti

01 Oct 2016   •   14:19
Sebastian Ghiţă îl atacă dur pe CTP: Se preface că e marele deontolog al presei româneşti

Fostul lider PSD Sebastian Ghiță face noi valuri pe scena politică românească. Și nu doar. Patronul România tv lansează un atac fără precedent la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu despre care spune că lua bani negri de la Sorin Ovidiu Vîntu.

”Cristian Tudor Popescu e un Scaraoţchi al presei româneşti. Nu îl cred. Otrăveşte minţile românilor cu elucubraţii. Se preface că e îngrijorat. Se preface că e marele deontolog al presei româneşti. Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună îi dădea un omagiu lui CTP. Era o carte şi în ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vântu, aflat în puşcărie, în fiecare lună. România e malformată de ăsta. E turnător la Servicii Străine. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu. O să îi fac public numele", a spus Ghiță, citat de antena3.ro.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă, chemat la Parchetul General pentru a proba autodenunţul

Sebastian Ghiță este urmărit penal în mai multe dosare, iar zilele trecute s-a autodenunțat la DNA pe motiv că ar fi falsificat raportul unei comisii care decidea că teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi nu este un plagiat.

Ghiţă: Am falsificat raportul doctoratului lui Kovesi

 

×