x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Ghiţă: Mi-e clar de ce nu pleacă Kovesi astăzi, dar nu e treaba mea

Sebastian Ghiţă: Mi-e clar de ce nu pleacă Kovesi astăzi, dar nu e treaba mea

14 Mar 2018   •   21:58
Sebastian Ghiţă: Mi-e clar de ce nu pleacă Kovesi astăzi, dar nu e treaba mea

Sebastian Ghiţă, prins în Serbia după ce a fugit din România, unde era anchetat de DNA, a declarat, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că ştie ce susţinere are şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi şi înţelege de ce nu a plecat din funcţie.

 

„Mă aşteptam la nivelul SRI (n.r.: Verificarea lui Florian Coldea), nu toţi ştiau ce face Coldea. Am crezut sincer că la un moment dat nişte mecanisme interne vor aduce clarificări. Îi cunosc bine pe aceşti doi oameni (n.r.: Coldea şi Kovesi) ştiu cu ce ambasade au lucrat, ştiu ce sprijin puternic au şi îmi e clar de ce nu pleacă Kovesi astăzi. Sunt chestiuni pe care trebuie să le facă directorii Serviciului, preşedintele ţării, şefii Camerelor, mecanismele, iată că mai greu, mai dificil, dar încep să funcţioneze”, a declarat Sebastian Ghiţă, într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei.

„Sunt curios când o să mă întâlnesc cu prietena Codruţa dacă a complotat cu cele doua personaje să facă ce mi-a făcut”, a mai declarat el. ANTENA 3

×
Subiecte în articol: sebastian ghita serbia dna codruţa kovesi