x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senator USR: Asistăm la un teatru prost, regizat de PSD și jucat de niște actori mediocri de la PNL

Senator USR: Asistăm la un teatru prost, regizat de PSD și jucat de niște actori mediocri de la PNL

26 Mai 2020   •   18:00
Senator USR: Asistăm la un teatru prost, regizat de PSD și jucat de niște actori mediocri de la PNL
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul USR Florina Presadă a declarat, marți, în timpul dezbaterii moțiunii simple depusă de PSD împotriva ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, că românii asistă ”la un teatru prost, regizat de PSD și jucat de niște actori mediocri de la PNL”.

”Caragiale trăiește! Deși stagiunea e închisă, asistăm astăzi la un teatru prost, regizat de PSD și jucat de niște actori mediocri de la PNL. Moțiunea pare scrisă de un elev în noaptea de dinaintea examenului, elev care încearcă să ia notă de trecere atingând tangențial punctele importante. Și asta deoarece, dacă ar fi fost în aceeași situație, PSD ar fi jucat la fel cartea lipsei de transparență și a incompetenței. Ar fi fost bine dacă bărcii i-ar fi lipsit o velă, doar că din păcate barca nu a avut un comandant, iar echipajul, dacă a existat, ne-a fost ascuns”, a spus Florina Presadă, senator USR.

Ea a mai susținut că Marcel Vela a ascuns incapacitatea gestionării unei situații de criză în spatele unui personaj colectiv – Grupul de Comunicare Strategică.

Senatul dezbate la ora transmiterii știrii moţiunea simplă intitulată „Democraţia românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de parlamentarii social-democraţi împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Florina Presadă