x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stănescu despre o posibilă suspendare a preşedintelui: Nu am luat o decizie, vedem cum vor evolua lucrurile

Stănescu despre o posibilă suspendare a preşedintelui: Nu am luat o decizie, vedem cum vor evolua lucrurile

23 Iun 2018   •   16:00
Stănescu despre o posibilă suspendare a preşedintelui: Nu am luat o decizie, vedem cum vor evolua lucrurile

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat sâmbătă, la Slatina, că până în prezent PSD nu a luat o decizie privind o posibilă suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis şi a menţionat că şeful statului "poate, între timp, înţelege ce e scris în acea decizie a Curţii Constituţionale'' referitoare la şefa DNA şi o pune în aplicare.

"PSD, la această oră, sigur că îşi face o strategie, ca orice partid, dar la momentul în care stăm de vorbă, astăzi, n-am luat o decizie în acest sens. Vedem cum vor evolua lucrurile, vedem dacă preşedintele Iohannis poate între timp mai citeşte, se mai gândeşte şi înţelege ce e scris în acea decizie a Curţii Constituţionale şi probabil că poate să îi vină gândul bun să o pună în aplicare", a spus Paul Stănescu.

Referitor la anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind intenţia de a candida pentru un nou mandat, Paul Stănescu a arătat că nu crede că acesta va mai câştiga încă o dată alegerile.

"E liber fiecare cetăţean din această ţară să facă orice. Dar ceea ce este incredibil - este primul preşedinte care nu respectă o decizie a Curţii Constituţionale. Putem să candidăm toţi, depinde cine va câştiga alegerile şi fiind exemplul numărul unu în această ţară, sigur că este foarte complicat şi nu cred că domnul preşedinte Klaus Iohannis, dacă merge în acelaşi ritm, mai poate câştiga încă un mandat, românii să-l mandateze din nou, pentru că deja am trăit era Băsescu şi vedem că nu s-a schimbat nimic, ba din contră, e mai rău, în era Klaus Iohannis e mai rău, lucrurile nu merg bine deloc", a afirmat Stănescu.

Acesta a fost sâmbătă, la Slatina, la deschiderea evenimentelor din cadrul caravanei naţionale de informare şi promovare "Alege oaia!", precum şi la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Organizaţiei Tineretului Social Democrat (TSD) Olt. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Paul Stanescu