x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu, despre o vacanţă de lux pe care ar fi primit-o cadou: Această Românie devine ţara delaţiunii

Tăriceanu, despre o vacanţă de lux pe care ar fi primit-o cadou: Această Românie devine ţara delaţiunii

13 Mar 2018   •   15:08
Tăriceanu, despre o vacanţă de lux pe care ar fi primit-o cadou: Această Românie devine ţara delaţiunii

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, cu privire la o posibilă vacanţă de lux pe care ar fi primit-o şi nu a trecut-o în declaraţia de avere, că nu poate face alt comentariu în afara aceluia că trăieşte într-o ţară a "delaţiunii şi a dosarelor".

"Mă bucur că trăiesc în această Românie care devine ţara delaţiunii şi a dosarelor, după cum se dovedeşte, şi alt comentariu nu am ce să fac", a afirmat Tăriceanu.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi-a declinat competenţa în favoarea Parchetului General în legătură cu o plângere depusă de un medic împotriva lui Călin Popescu-Tăriceanu, în care este reclamat pentru fals în declaraţii, au confirmat, marţi, pentru AGERPRES, oficiali ai PÎCCJ.

Presa a relatat că, la sfârşitul anului 2017, medicul german Vladimir Atanasie Marinescu a depus o plângere la DNA în care susţinea că Tăriceanu şi-ar fi falsificat declaraţia de avere depusă în anul 2011, în calitate de deputat PNL.

Medicul afirma că Tăriceanu ar fi omis să menţioneze în declaraţia de avere faptul că ar fi beneficiat, în august 2010, de un concediu gratuit în localitatea Izmir din Turcia, oferit de Daniel Tudor, fost preşedinte al ASF, şi soţia acestuia, Doina Tudor. De asemenea, Tăriceanu ar fi beneficiat, împreună cu familia sa, şi de o croazieră cu iahtul familiei Tudor. AGERPRES

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu