x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Discutăm, astfel încât luni să avem o propunere de premier, nu am vorbit încă de structura Guvernului

Tăriceanu: Discutăm, astfel încât luni să avem o propunere de premier, nu am vorbit încă de structura Guvernului

21 Iun 2017   •   18:16
Tăriceanu: Discutăm, astfel încât luni să avem o propunere de premier, nu am vorbit încă de structura Guvernului
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri că nu au fost discutate deocamdată în coaliţie chestiuni legate de miniştri şi de structura noului Guvern. 

"Nu s-au discutat în aceste zile chestiunile referitoare la viitorul prim-ministru, la structura Guvernului. Vom face aceste lucruri în zilele următoare, astfel încât, cel puţin în ceea ce priveşte desemnarea unui prim-ministru, luni, când mergem la Cotroceni, să avem o propunere. Dar nu înseamnă că luni vom avea şi definită structura Guvernului", a susţinut preşedintele Senatului. 

Întrebat dacă e posibil să se modifice structura viitorului Guvern, Tăriceanu a spus că nu intră "în asemenea speculaţii". 

În ceea ce îl priveşte pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care s-a aflat miercuri după-amiază în biroul său, Tăriceanu a spus că acesta a fost propus de coaliţie şi nu este "pe cota" care revine ALDE. 

"Domnul Tudorel Toader nu este susţinut de ALDE. ALDE a avut patru miniştri în Guvern. Domnul Tudorel Toader a fost propus de coaliţie şi nu este pe 'cota' care revine ALDE", a spus Tăriceanu, care a refuzat să facă o evaluare a activităţii lui Toader, pentru a nu fi nevoit să facă public o astfel de analiză şi în cazul altor miniştri.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tariceanu guvern