x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu înfiinţează un nouă formaţiune liberală şi este interesat de o candidatură la prezidenţiale

Tăriceanu înfiinţează un nouă formaţiune liberală şi este interesat de o candidatură la prezidenţiale

26 Feb 2014   •   22:21
Tăriceanu înfiinţează un nouă formaţiune liberală şi este interesat de o candidatură la prezidenţiale
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Călin Popescu Tăriceanu a declarat în cadrul emisiunii Sinteza zilei că în cursul zilei de joi urmează să înfiinţeze o nouă formaţiune liberală, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi care va căuta să devină un continuator al colaborării cu PSD în cadrul alianţei USL.
Tăriceanu a declarat ferm că este gata să dea curs unei propuneri privind candidatura sa la funcţia de preşedinte,  la scrutinul  ce va avea loc la finele acestui an.

"Cel mai mult, în acest moment, îmi doresc ca, împreună cu partenerii din USL sau USD, cum vreţi să-i spuneţi, să refacem acest proiect al USL-ului, pentru că oamenii şi-au pus în noi nişte speranţe. Cred că premizele pentru ca România să iasă din criză sunt foarte bine şi nu trebuie să ratăm acest lucru", a declarat Tăriceanu.

"Vreau să înfiinţez o nouă formaţiune liberală. Vreau să aducem oameni noi, oameni tineri, competenţi, cu care să dăun un nou suflu USL-ului şi, în acest context, să ne gândim la prezidenţiale. (...) Urmează să fac anunţul oficial mâine. Voi înfiinţa o nouă formaţiune politică. Se va numi Partidul Reformator Liberal", a spus fostul prim ministru liberal.



×