x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu spune că măsurile fiscale nu trebuie grăbite

Tăriceanu spune că măsurile fiscale nu trebuie grăbite

06 Noi 2017   •   15:53
Tăriceanu spune că măsurile fiscale nu trebuie grăbite
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat că în privinţa pachetului de măsuri fiscale nu dă sfaturi Guvernului şi a subliniat că nu ştie dacă "cursa contra-cronometru este cea mai productivă". 

"Eu nu dau sfaturi Guvernului, dar am făcut o constatare. Cred, este simplă de tot (...), că nu ştiu dacă cursa contra-cronometru este cea mai productivă. (...) Eu, în loc să fie mai rapide (n.r. - măsurile), întotdeauna o să prefer să fie mai bune, chiar dacă putem să întârziem câteva zile", a declarat, luni, la Senat, Tăriceanu despre amânarea modificărilor la Codul fiscal. 

De asemenea, Tăriceanu a explicat că "înainte de a fi o discuţie de Coaliţie, cred că este un subiect care acum este pe masa Guvernului şi cred că prima informaţie, de prima mână şi cea mai îndreptăţită instituţie să facă comentarii pe acest subiect este, în acest moment, Guvernul". 

Tăriceanu a arătat că "există sprijinul partidelor din coaliţie pentru pachetul de modificări privind legile referitoare la Codul fiscal şi modul în care se vor stabili contribuţiile sociale". AGERPRES

×