x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu spune că președintele Iohannis ar trebui să prezideze toate ședințele de Guvern, pe perioada stării de urgență

Tăriceanu spune că președintele Iohannis ar trebui să prezideze toate ședințele de Guvern, pe perioada stării de urgență

03 Apr 2020   •   13:19
Tăriceanu spune că președintele Iohannis ar trebui să prezideze toate ședințele de Guvern, pe perioada stării de urgență

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, în cadrul unei postări pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis ar trebui să prezideze, pe perioada stării de urgență, toate ședințele de Guvern.

I-as sugera ceva Presedintelui Romaniei: chiar sa faca treaba si nu doar sa mimeze ca face. Presedintele ar trebui sa prezideze, pe perioada starii de urgenta, toate sedintele de guvern. (Poate, macar asa, spectacolul gretos al multumirilor si felicitarilor reciproce dintre Orban si ministri n-ar mai exista)”, a scris Tăriceanu pe contul său de Facebook, vineri.

De asemenea, acesta a criticat decizia președintelui Iohannis de a oferit bonusul lunar de 500 de euro cadrelor medicale care lucrează cu pacienți cu COVID-19.

„Cea mai recenta astfel de declaratie a presedintelui a atins limita cinismului: a incercat sa cumpere, cu o oarecare suma de bani, siguranta sau chiar viata medicilor pe care tot ei i-au lasat fara protectie in lupta cu nenorocirea. Asta in timp ce, de la Palatul Victoria, Orban ii ameninta pe aceiasi medici cu noua forma a legarii de glie.”, mai scrie președintele ALDE.

„Sunt multe lucruri pe care le poate face un Presedinte care vrea sa munceasca si mai ales sa-si asume riscul esecului. Imi pare insa ca dl Iohannis nu vrea sa-si asume riscul unui esec si prefera sa stea deasupra, facand acest dans in care mimeaza munca si incercand sa speculeze cate-o oportunitate de vorbit in gol.”, mai scrie în postare.

Ati remarcat si voi ca dl Iohannis nu-si gaseste locul in aceasta criza? Pare stingher si este total nenatural cand...

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Joi, 2 aprilie 2020
×