x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teodorovici: Conducerea PNL alege din nou spectacolul în locul măsurilor constructive

Teodorovici: Conducerea PNL alege din nou spectacolul în locul măsurilor constructive

04 Iun 2018   •   18:01
Teodorovici: Conducerea PNL alege din nou spectacolul în locul măsurilor constructive
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Conducerea PNL alege spectacolul în locul măsurilor constructive, a declarat, luni, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple "Harababura fiscală PSD-ALDE te lasă fără banii tăi de pensie!", iniţiată de liberali. 

"Moţiunea îmi atribuie luări de poziţie şi acţiuni care au însemnat profesionalism. (...) Nu credeam că lupta politică poate schimonosi într-atât judecata umană încât acest comportament să fie interpretat în moţiune drept diletantism sau exerciţiu de imagine", a afirmat Teodorovici. 

El şi-a început discursul de la tribuna Camerei Deputaţilor urând "un sincer 'La mulţi ani!'" liberalilor cu prilejul împlinirii a 143 de ani de la înfiinţarea PNL, remarcând că un partid istoric de această anvergură ar trebui să continue ideile, reformele, convingerile şi idealurile celor care au pus bazele acestor politici în ţara noastră. 

"Totuşi mă bucur că în PNL se regăsesc mulţi specialişti a căror prietenie mă onorează. (...) Conducerea PNL alege din nou spectacolul în locul măsurilor constructive. (...) Un demers lipsit de substanţă şi de profesionalism cu atât mai mult cu cât am mai trecut prin două moţiuni. (...) Marea parte a măsurilor reclamate în moţiune a fost solicitată de mediul de afaceri", a arătat Teodorovici. 

Ministrul Finanţelor şi-a exprimat regretul că, în perioada "probabil cea mai nefastă" de la căderea regimului comunist - "aceea a guvernării zero", partidul din care face parte nu a folosit cu "eficienţă" şi "profesionalism" instrumentul moţiunii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: eugen teodorovici