x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tomac, despre componenţa Guvernului: E o demonstraţie că Dragnea îşi doreşte oameni slabi în Executiv

Tomac, despre componenţa Guvernului: E o demonstraţie că Dragnea îşi doreşte oameni slabi în Executiv

04 Ian 2017   •   18:45
Tomac, despre componenţa Guvernului: E o demonstraţie că Dragnea îşi doreşte oameni slabi în Executiv
Sursa foto: FOTO: Diana Oros

Componenţa noului Guvern arată că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îşi doreşte oameni slabi, a declarat, marţi, Eugen Tomac, liderul deputaţilor PMP.


"E o demonstraţie cât se poate de clară că dl Dragnea îşi doreşte oameni slabi în actualul Executiv. Este revoltător faptul că în fruntea diplomaţiei române revine un diplomat format în şcoala ceauşistă. Dl Meleşcanu este din 1966 diplomat în Ministerul de Externe al României. Totuşi, România a trecut nişte etape, domnia sa putea rămâne un senator activ aici, în Parlament, nicidecum în fruntea diplomaţiei. Este un semnal foarte prost", a declarat, pentru AGERPRES, Eugen Tomac.

Tomac consideră că PSD îl sfidează pe preşedintele Klaus Iohannis prin faptul că a propus-o pe Sevil Shhaideh ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării.

"Cred că PSD îl sfidează pe preşedintele Iohannis prin propunerea dnei Sevil Shhaideh pentru Ministerul Dezvoltării şi în calitate de vicepremier, atât timp cât au existat motive temeinice pentru a o refuza pentru portofoliul de premier, mai potrivit era ca domnia sa să nu facă parte din acest Guvern. Lista cu mediocrităţi continuă, dar mă opresc la cele două nominalizări nepotrivite", a adăugat Tomac.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: eugen tomac tomac dragnea liviu dragnea guvern