x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tomac: PSD, principalul benerificiar politic în urma declarațiilor lui Vlad Voiculescu

Tomac: PSD, principalul benerificiar politic în urma declarațiilor lui Vlad Voiculescu

24 Mar 2021   •   15:29
Tomac: PSD, principalul benerificiar politic în urma declarațiilor lui Vlad Voiculescu

Principalul beneficiar politic al afirmațiilor lui Vlad Voiculescu despre datele privind pandemia este PSD, care „va defila patru ani cu acest mesaj: românii sunt mințiți de guvernanți”, apreciază europarlamentarul PMP Eugen Tomac.


El spune că Vlad Voiculescu trebuie să aducă dovezi ȋn sprijinul celor afirmate, altfel nu are decât o singură soluție - să-și prezinte demisia

„Din acest motiv, pentru că miza este foarte mare și toți cetățenii României sunt profund dezamăgiți de tot ce se întâmplă, Vlad Voiculescu are obligația politică și morală să aducă dovezi ȋn sprijinul celor afirmate, altfel nu are decât o singură soluție, să-și prezinte demisia! Nu te poți juca cu destinele unei națiuni ținută captivă de un an de zile, sub o presiune fără precedent. Cine își asumă să lupte pentru adevăr, s-o facă până la capăt, altfel nu va mai avea niciun pic de credibilitate”, conchide Eugen Tomac.

Violeta Alexandru spune că afirmaţii politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19“ nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea. În replică, Vlad Voiculescu afirmă că înainte de alegerile parlamentare, din calculul incidenţei la 14 zile, au fost „pierdute“ vreo două zile.

×
Subiecte în articol: eugen tomac