x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu a participat alături de nepoţica Sofia Anais la parada militară de 1 Decembrie

Traian Băsescu a participat alături de nepoţica Sofia Anais la parada militară de 1 Decembrie

01 Dec 2015   •   17:58
Traian Băsescu a participat alături de nepoţica Sofia Anais la parada militară de 1 Decembrie

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mers la parada militară de 1 Decembrie, organizată, marţi, în Piaţa Constituţiei, însoţit de nepoţica sa, Sofia Anais, fiica mezinei Elena Băsescu, potrivit Romania TV.

Traian Băsescu şi nepoţica lui Sofia Anais au participat la ceremonia de 1 Decembrie din Piaţa Constituţiei. Cei doi au stat în tribuna oficială, de unde au urmărit parada militară.

La finalul paradei, Băsescu le-a spus jurnaliştilor că micuţa Sofia Anais a vrut să îl însoţească la ceremonie, deoarece este pasionată de cai. "I-am explicat la televizor, când se dădeau secvenţe, că sunt parade la care participă militari, maşini şi cai. Şi a vrut la cai, ea mergând în fiecare zi cu bunica la cai", a spus Traian Băsescu.

"Sunt Sofia şi am fost şi eu la paradă. Cel mai mult mi-au plăcut soldaţii şi caii. Prima lecţie de istorie", a scris mai târziu Băsescu pe Facebook, postând şi o imagine cu micuţa.

 
Sunt Sofia şi am fost şi eu la paradă. Cel mai mult mi-au plăcut soldaţii şi caii. Prima lecţie de istorie.

Posted by Traian Băsescu on 1 Decembrie 2015


×