x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu: Am votat cu gândul la un Guvern eficient şi o majoritate care să nu pună sub control politic justiţia

Traian Băsescu: Am votat cu gândul la un Guvern eficient şi o majoritate care să nu pună sub control politic justiţia

11 Dec 2016   •   11:01
Traian Băsescu: Am votat cu gândul la un Guvern eficient şi o majoritate care să nu pună sub control politic justiţia

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că a votat pentru un Guvern eficient şi cu gândul la o majoritate parlamentară care "să nu pună sub control politic justiţia".

"În primul rând am votat cu gândul la faptul că în urma acestor alegeri vom avea un Guvern eficient. Eficient în a utiliza banii europeni, spre exemplu, care ar crea locuri de muncă. Am votat cu gândul la Guvern, care să genereze politici pe cele trei mari domenii în care, dacă nu facem ceva, România va avea probleme în viitor. Adică, natalitate, educaţie, sănătate", a afirmat Traian Băsescu, duminică, după ce a votat la Colegiul Economic "A.D. Xenopol".

Preşedintele PMP a adăugat că a votat, de asemenea, "cu gândul la o majoritate care să nu pună sub control politic justiţia".

"Şi, pe de altă parte, cu gândul la o justiţie care să înţeleagă faptul că respectarea drepturilor fundamentale este urgenţa zero în construirea unui stat de drept", a spus Băsescu.

Întrebat dacă este de părere că românii se vor prezenta în număr mare la vot, el a răspuns: "Eu sper că vor merge".

Preşedintele PMP a venit la vot cu soţia sa, Maria Băsescu.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: traian basescu guvern