x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Basescu isi ATACA finul: Nu-l iert

Traian Basescu isi ATACA finul: Nu-l iert

21 Mai 2016   •   08:40
Traian Basescu isi ATACA finul: Nu-l iert
Sursa foto: Adrian Manolache

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a efectuat, vineri, o vizită la Arad pentru a-şi exprima susţinerea "necondiţionată" pentru candidatul partidului la primăria municipiului, Samuel Caba, şi a se întâlni cu membrii filialei arădene a formaţiunii politice.

Băsescu a susţinut şi o conferinţă de presă în cadrul căreia a precizat că, în prezent, nu are niciun fel de "relaţii politice" cu Gheorghe Falcă, cu care nu s-a mai întâlnit de peste doi ani, dinaintea fuziunii PDL - PNL.

"Le cer celor care se ocupă de campania electorală a lui Falcă să nu mai propage asemenea minciuni, cum ar fi acelea că am avea o înţelegere politică şi că la Arad, PMP nu este decât o aripioară a PNL. Eu nu am nicio înţelegere politică cu Ghiţă Falcă, pe care nu-l iert pentru faptul că a fost unul dintre cei care a predat PDL-ul în braţele PNL-ului. Nu m-aş fi văzut niciodată alături de Ghiţă Falcă în PNL", a afirmat preşedintele PMP.

Traian Băsescu a menţionat că reprezentanţi ai partidului său au fost contactaţi de câteva zeci de parlamentari care şi-au exprimat dorinţa de a trece la PMP, scrie agerpres.ro.

"Au fost nu mai puţin de 67 parlamentari care ne-au contactat, dorind să treacă la PMP, însă i-am refuzat, deoarece i-am simţit că doar îşi doreau un loc călduţ la viitoarele alegeri parlamentare. Sunt mai multe nume sonore, din tot spectrul politic, care ne-au contactat şi pe care i-am refuzat. Iar acum sunt membri tot în vechile lor partide. Dar au şi adeziuni semnate la noi", a spus Băsescu.

×
Subiecte în articol: traian basescu gheorghe falca