x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu îşi recunoaște înfrângerea la alegerile pentru Capitală: Şansele mele sunt minime

Traian Băsescu îşi recunoaște înfrângerea la alegerile pentru Capitală: Şansele mele sunt minime

21 Sep 2020   •   15:31
Traian Băsescu îşi recunoaște înfrângerea la alegerile pentru Capitală: Şansele mele sunt minime

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei, mărturisește, într-un interviu pentru o publicaţie online, că şansele sale de a câştiga alegerile la Bucureşti sunt minime.El mai spune  că vrea să câştige doar respect, chiar dacă ştie că va pierde confruntarea.

„Foarte mulţi m-au întrebat asta. Nu e un risc, ştiu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, pentru că nu mai am şansa votului pe om din 2000. Acum bucureştenii vor mai multă politică, e polarizare pe votul politic. Deci şansele mele sunt minime. Dar pot să câştig respect prezentându-mă ca un profesionist”, a spus Băsescu.

În ultima săptămână de campanie, Traian Băsescu a schimbat tactica şi îşi justifică candidatura prin rolul său de a crea probleme PNL şi USR, dacă ar pierde alegerile Nicuşor Dan, candidat independent, susţinut de cele două partide.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a preconizat duminică că Alianţa PNL – USR-PLUS este pe punctul de a pierde alegerile în Capitală. Fostul preşedinte şi primar al Capitalei a lansat un atac la adresa lui Ludovic Orban.

Potrivit unui sondaj prezentat sâmbătă de Nicuşor Dan, Traian Băsescu ar avea 9%, iar distanţa dintre primii doi clasaţi este mai mică de 2 %, ceea ce înseamnă că dreapta pierde prin prezenţa fostului primar la alegeri.

 

×
Subiecte în articol: traian basescu