x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudorel Toader se va întoarce mai repede în ţară. Joi va participa la şedinţa de Guvern

Tudorel Toader se va întoarce mai repede în ţară. Joi va participa la şedinţa de Guvern

13 Feb 2018   •   11:01
Tudorel Toader se va întoarce mai repede în ţară. Joi va participa la şedinţa de Guvern

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confirmat marţi, pentru AGERPRES, că va reveni în ţară mai devreme decât era programat, iar joi va participa la şedinţa de Guvern. 

Ministrul Justiţiei se află într-o vizită oficială în Japonia ce ar trebui să se termine la finalul acestei săptămâni. 

Întrebat dacă îşi va scurta vizita oficială pe care o efectuează în Japonia, urmând să fie prezent la şedinţa de Guvern de joi, Tudorel Toader a răspuns afirmativ. 

Luni, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că îi va cere ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să se întoarcă mai repede în ţară, pentru a se lămuri informaţiile recent apărute în spaţiul public legate de DNA. 

"Ceea ce pot să confirm este că voi avea o discuţie imediat ce voi ajunge la Guvern şi că o să-l chem cât mai repede pe ministrul Justiţiei în României. Da, îl voi chema cât de repede posibil să vină în România. Nu pot să ştiu cu ce poate pleca, nu ştiu care este ora de avion, dar îi voi cere domnului ministru să vină cât mai repede în România. Având în vedere ultimele informaţii din spaţiul public, mi se pare normal ca ministrul Justiţiei să se întoarcă în ţară", a declarat premierul, la sediul central al PSD. 

×
Subiecte în articol: tudorel toader sedinta guvern joi