x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: Am vorbit cu Grindeanu; cred că poate fi un element util pentru ţară

Tudose: Am vorbit cu Grindeanu; cred că poate fi un element util pentru ţară

25 Aug 2017   •   09:27
Tudose: Am vorbit cu Grindeanu; cred că poate fi un element util pentru ţară

Premierul Mihai Tudose a confirmat că atât el, personal, a vorbit cu Sorin Grindeanu, cât şi într-o echipă de partid s-au purtat discuţii cu acesta în ideea de a-i oferi o funcţie publică, adăugând că la începutul săptămânii viitoare s-ar putea lua o decizie în acest sens.

"Da, am vorbit la nivel şi personal, şi politic şi într-o echipă de partid, fiindcă totuşi Sorin Grindeanu a fost premierul României şase luni de zile... cu un bagaj de informaţii acum şi cu o experienţă care pot fi folosite pentru România. Şi, da, avem o discuţie în acest sens cu domnia sa. E o discuţie destul avansată, aşteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este o într-o deplasare cu familia, şi cred că la începutul săptămânii îl vom aşeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru ţară ", a declarat Mihai Tudose, joi seară, la Antena 3.

Premierul a fost întrebat dacă a avut o discuţie cu Sorin Grindeanu, pornind de la informaţiile vehiculate în presă potrivit cărora fostului premier i s-ar fi oferit un post de diplomat. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: mihai tudose sorin grindeanu