x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Dragnea ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul

Udrea: Dragnea ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul

12 Oct 2017   •   14:46
Udrea: Dragnea ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, că nu ar miza pe președintele PSD Liviu Dragnea în confruntarea cu premierul Mihai Tudose, susținând că liderul PSD "ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul".

Prezentă la Curtea de Apel București, unde s-a desfășurat un nou termen în dosarul în care este judecată pentru finanțarea campaniei electorale din 2009, Udrea a fost întrebată de jurnaliști pe cine mizează în confruntarea Dragnea-Tudose.

"Dacă nu aș fi fost colegă de Parlament cu domnul Tudose și nu l-aș fi cunoscut la un moment dat în calitate de deputat de Brăila, prin 2009, v-aș fi întrebat: cine este domnul Tudose? Nu aș miza foarte tare nici pe Dragnea, pentru că ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul. Îl mai păcălește sistemul că îl lasă în pace și să nu încerce să schimbe legile Justiției. Domnul Dragnea se lasă păcălit și face ce i se spune (...) Atât de multă lașitate este ceea ce face domnul Dragnea, nu că alții ar fi mai viteji pe scena politică, că nu m-aș aventura azi să spun cine este câștigător. Dragnea pune premierii care i se cer. I s-a cerut să îl pună pe Grindeanu, alt nimeni în politică. Înțeleg că i-a cerut să pună noua Securitate, prin domnul Klaus Iohannis", a replicat Udrea.

Pe de altă parte, Udrea a fost întrebată cum l-ar descrie pe Dinu Pescariu, cel care a făcut denunțuri la DNA.

"Îl descriu ca fiind o mare lichea", a răspuns Udrea.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Elena Udrea