x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, la întâlnire cu Băsescu la Palatul Cotroceni

Udrea, la întâlnire cu Băsescu la Palatul Cotroceni

20 Aug 2014   •   14:16
Udrea, la întâlnire cu Băsescu la Palatul Cotroceni
UPDATE 18,46 "Concluziile acestei întâlniri le va spune Traian Băsescu. Ceea ce vă pot declara este că a fost o discuţie pozitivă, una în care am discutat foarte mult despre conţinutul programului şi oferta candidatului Elena Udrea, despre PMP şi despre campania electorală în general. A fost o discuţie extrem de  consistentă, cu multe argumente. O descriu ca pe o întâlnire pozitivă, pentru mine şi pentru partid", a declarat Elena Udrea, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

UPDATE 16.00
Reporterii prezenţi în faţa Palatului Cotroceni relatează că Elena Udrea ar fi ajuns la întâlnire, dar că nu a folosit intrarea principală în instituţie.
_______________

Fără să beneficieze de discreţia de care a avut parte întâlnirea cu Klaus Iohannis, care a confundat porţile de intrare de la Vila Dante cu cea de la Vila Lac 3, Traian Băsescu şi Elena Udrea au o întâlnire anunţată.

După un episod în care era să se întâmple ceva similar lui "Dragă Stolo", Elena Udrea, ce-a care l-a nominalizat, dar l-a şi înlocuit, pe Cristian Diaconescu la candidatura pentru şefia Cotrocenilor din partea PMP,  se duce la ora 16 la întâlnirea cu Traian Băsescu însoţită de alţi doi membri ai conducerii partidului construit special pentru ea, Cristian Petrescu şi Eugen Tomac.

Despre ce va fi, sfaturile şi binecuvântarea publică pe care proaspătul candidat la Preşedinţie le va primi de la mentorul Băsescu, despre ţinutele celor doi şi atmosfera cordială şi prietenească, la vremea potrivită, după ce evenimentul se va fi consumat.

×