x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD

Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD

22 Iun 2019   •   16:59
Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD

Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului la Congresul extraordinar din data de 29 iunie, a anunţat sâmbătă preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care îl susţine pe acesta.

"Colegul nostru Daniel Suciu a decis să candideze la funcţia de Preşedinte Executiv al PSD în 29 iunie! Felicitări, Daniel, şi mult succes! Suntem alături de tine!", a scris Radu Moldovan pe Facebook.

Întrebat în urmă cu două zile despre zvonurile legate de această candidatură, Radu Moldovan a declarat că Daniel Suciu nu l-a informat despre acest lucru şi că nu a cerut în acest sens sprijinul organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, din care provine vicepremierul.

"Eu nu comentez zvonuri, de regulă. Nu mi-a spus nimeni nimic, dar oricare dintre colegii mei care îşi doreşte să candideze pentru una din cele trei funcţii sunt convins că va primi sprijinul organizaţiei. Dar nu am primit nicio solicitare până la ora aceasta, că vreun coleg ar dori să candideze la congresul de săptămâna viitoare. Conform statutului, trebuie să aibă sprijinul organizaţiei", a declarat joi Radu Moldovan. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Daniel Suciu