x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vicepreşedinte CJ Dolj, Cristinel Iovan, a demisionat din PSD

Vicepreşedinte CJ Dolj, Cristinel Iovan, a demisionat din PSD

21 Feb 2016   •   15:00
Vicepreşedinte CJ Dolj, Cristinel Iovan, a demisionat din PSD
Sursa foto: www.oltenasul.ro

Cristinel Iovan, unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dolj, a demisionat din PSD Dolj în urma unui vot unanim de neîncredere acordat de Biroul Permanent Judeţean al organizaţiei partidului, se menţionează într-un comunicat de presă al PSD Dolj remis, duminică, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, PSD Dolj va depune, luni, la Instituţia Prefectului Judeţului Dolj demisia lui Cristinel Nicuşor Leonard Iovan din calitatea de membru de partid.

"Ca urmare a acestei demisii, domnul Cristinel Nicuşor Leonard Iovan îşi pierde calitatea de consilier judeţean, respectiv pe cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. PSD Dolj a luat act de demisia din calitatea de membru de partid a vicepreşedintelui Cristinel Nicuşor Leonard Iovan, vineri. Demisia a survenit în urma unui vot, unanim, de neîncredere acordat de Biroul Permanent Judeţean al PSD Dolj, în şedinţa din data de 18 februarie", precizează PSD Dolj.

Potrivit sursei citate, "detaliile care au dus la această decizie nu fac obiectul unui comunicat de presă, fiind chestiuni de ordin intern".

Contactat de AGERPRES, Cristinel Iovan a confirmat că şi-a depus demisia din PSD în urma votului de neîncredere acordat de BPJ al PSD Dolj în ultima şedinţă.

Sursa - Agerpres

×