x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta atacă dur PSD: Haosul fiscal bugetar bate la ușă

Victor Ponta atacă dur PSD: Haosul fiscal bugetar bate la ușă

27 Noi 2017   •   14:42
Victor Ponta atacă dur PSD: Haosul fiscal bugetar bate la ușă

Fostul premier Victor Ponta a criticat depunerea de către USR a 5.000 de amendamente la Ordonanța care prevede introducerea Split TVA, el arătând că în prezent, prevederile acesteia sunt în vigoare și o prelungire a dezbaterii în Parlament nu face decât să prelungească aplicarea ei.

„Azi Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care devine obligatoriu Sistemul “TVA Split” pentru TOATE firmele din Romania ESTE IN VIGOARE!

Degeaba a reusit Eugen Teodorovici sa schimbe ceva foarte bun in Legea de aprobare a Ordonantei cand s-a discutat la Senat / pentru a se aplica aceste schimbari trebuie ca legea sa fie votata in forma noua si la Camera Deputatilor si sa fie promulgata de Presedinte ( plus publicata in Monitorul Oficial)/ altfel ramane in vigoare Ordonanta.

Colegii de la USR probabil ca au intentii bune dar metoda propusa este o prostie / cu cat depui mai multe amendamente si prelungesti discutia la Camera cu atat mai mult Ordonanta ramane in vigoare si produce efecte de la 1 Ianuarie/ ati inteles?

Deputatii din Grupul #ProRomania vom cere dimpotriva - sa fie cat mai repede discutata si votata Legea de aprobare a Ordonantei in forma care elimina obligativitatea TVA Split ( poate sa ramane optional ca oricum asa este de la 1 Octombrie si nu s-a inscris nimeni)!

Oricum “Haosul Fiscal Bugetar” bate la usa - de la 1 Ianuarie Dumnezeu cu mila! Iar noi ne uitam la razboiul “Dragnea - Kovesi””, a scris Victor Ponta, luni, pe pagina sa de Facebook.

×