x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Când mă insulta Băsescu, avea un farmec. Când o face Iohannis, ne apucă somnul

Victor Ponta: Când mă insulta Băsescu, avea un farmec. Când o face Iohannis, ne apucă somnul

24 Oct 2014   •   18:46
Victor Ponta: Când mă insulta Băsescu, avea un farmec. Când o face Iohannis, ne apucă somnul

Victor Ponta a declarat despre contracandidatul său, Klaus Iohannis, că renunțând la modul de a face campanie în mod civilizat, a demonstrat că diferă de Traian Băsescu doar ca formă, nu și ca fond.

Aflat într-o vizită electorală la Târgoviște, Victor Ponta a declarat: "Domnul Iohannis nu ştiu dacă gândeşte, dar vorbeşte ca domnul Traian Băsescu. Şi crede că stăpâneşte Justiţia. Eu nu cred că stăpâneşte Justiţia nici domnul Iohannis, cu atât mai puţin eu, e un pic absurd să consideraţi că eu stăpânesc Justiţia, şi cred că domnul Iohannis vorbind şi luând cu copy/paste toate declaraţiile lui Traian Băsescu cade într-un ridicol de care se ferise până acum".

"Văd că şi insultele le preia tot de la domnul Băsescu, dar, ştiţi, când mă insulta Traian Băsescu avea un farmec, când mă insultă domnul Iohannis cu aceleaşi cuvinte ne apucă somnul. E un fel de Traian Băsescu, dar e doar forma, nu şi fondul lui Traian Băsescu. Regret că domnul Iohannis, care zicea că o să facă o campanie civilizată, frumos, elegant, s-a răzgândit şi văd că face o campanie exact ca Traian Băsescu în 2004 şi 2009", a adăugat Ponta.

×