x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: De la Traian Băsescu a învăţat cum să nu mă comport dacă voi deveni preşedintele României

Victor Ponta: De la Traian Băsescu a învăţat cum să nu mă comport dacă voi deveni preşedintele României

20 Sep 2014   •   18:55
Victor Ponta: De la Traian Băsescu a învăţat cum să nu mă comport dacă voi deveni preşedintele României
Sursa foto: Victor Ponta: De la Traian Băsescu a învăţat cum să nu mă comport dacă voi deveni preşedintele României

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă că de la Traian Băsescu a învăţat cum să nu se comporte dacă va deveni preşedintele României.

"Am învăţat ceva foarte important de la Traian Băsescu. Am învăţat ce să nu fac dacă ajung preşedintele României. Am învăţat cum să nu mă comport dacă dvs, românii, veţi avea încrederea să îmi acordaţi poziţia, cum să nu fac o ţară de râs şi cum să nu-i dispreţuiesc pe cei care mă trimit acolo. Voi fi preşedintele care va arăta respect, care va arăta dialog, înţelegere, cel care vă va face mândri că sunteţi români, preşedintele cu care voi toţi să vă mândriţi. Vă propun să ne schimbăm cu toţii, să fim încrezători, mândri, să facem împreună schimbarea, unirea care ne dă speranţă în viitor", a spus Ponta, la evenimentul de lansare a candidaturii sale la prezidenţiale, care a avut loc pe Arena Naţională.

El i-a chemat pe toţi românii la un proiect naţional 'extrem de dificil'. 'Au fost războaie, mii de vieţi pierdute, teritorii ocupate de străini şi, totuşi, ei au reuşit. Noi, împreună, putem să-i facem mândri de noi şi în 2018 să le arătăm că România aceea pe care şi-au dorit-o este o Românie mândră şi unită. Vă chem pe toţi românii să fim demni de străbunii noştri şi să sărbătorim în 2018 marea unire a românilor', a adăugat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta