x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Violeta Alexandru le dă asigurări românilor care au ieșit la pensie în străinătate că „nu vor mai aștepta cu anii pentru (re)calcularea pensiilor”

Violeta Alexandru le dă asigurări românilor care au ieșit la pensie în străinătate că „nu vor mai aștepta cu anii pentru (re)calcularea pensiilor”

01 Iun 2020   •   12:28
Violeta Alexandru le dă asigurări românilor care au ieșit la pensie în străinătate că „nu vor mai aștepta cu anii pentru (re)calcularea pensiilor”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, îi asigură pe cei care au ieșit la pensie în străinătate că, în curând, va veni ziua când nu vor mai aștepta cu anii calcularea pensiilor.

„De ziua lor, a românilor de pretutindeni, le spun atât: îi respect, ştiu că muncesc pentru fiecare ban câştigat. Pentru ei, nu am să renunţ la niciun efort pentru a le face viaţa mai uşoară la muncă. De aici, de acasă, de unde mă gândesc zilnic la ce pot să fac mai mult pentru ca ei să simtă că nu sunt uitaţi. Pentru cei care au ieşit la pensie în străinătate, îi asigur că vine curând ziua în care nu vor mai aştepta cu anii pentru (re)calcularea pensiilor lor. Sunt ani de când drepturile acestor oameni sunt tratate cu superficialitate. Şi cu veşnice scuze pentru a explica cum nu se poate. Ba se poate. Indiferent de câtă rezistenţă întâmpin, voi face sistemul să vă respecte. Am tot întrebat dacă a existat o preocupare, în trecut, a miniştrilor PSD, pentru acest subiect. Nimic. Sunt furibunzi când văd că iese la iveală indiferenţa lor", a scris Violeta Alexandru pe pagina ei de Facebook.

De asemenea, ministrul Muncii a afirmat că a dat ordin Caselor de Pensii pentru a recupera întârzierile care se pot recupera.

De ziua lor, a românilor de pretutindeni, le spun atât: îi respect, știu că muncesc pentru fiecare ban câștigat. Pentru...

Publicată de Violeta Alexandru pe Duminică, 31 mai 2020

×