x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Violeta Alexandru: Vor fi fonduri pentru creșterile de pensii și salarii

Violeta Alexandru: Vor fi fonduri pentru creșterile de pensii și salarii

04 Mar 2020   •   17:27
Violeta Alexandru: Vor fi fonduri pentru creșterile de pensii și salarii

 Violeta Alexandru, ministrul desemnat pentru portofiul Muncii în Cabinetul Cîțu, a declarat, miercuri, după audierile din Parlament, că există fonduri pentru creșterile de pensii și salarii anunțate.

„Sunt într-o comunicare constantă cu ministrul Finanțelor Publice, cel care urmărește evoluția încasărilor la buget, modul în care economia reacționează inclusiv la schimbările din plan politic și public, inclusiv la această situație de instabilitate politică. Nu există niciun semnal care să mă determine să îmi schimb punctul de vedere pe subiectul aplicării legii pensiilor. Am prevăzut bani în buget, vor fi fonduri pentru creșterile de pensii și salarii”, a declarat aceasta.

Alexandru a fost întrebată de jurnaliști dacă nu renunță la planurile privind creșterea pensiilor, chiar dacă, recent, Comisia Europeană a atras atenția că România ar putea depăși în 2021 un deficit bugetar de 6%.

„Aspectele legate de creșterea deficitului și măsurile care se impun pentru scăderea acestuia sunt gestionate de portofoliul Finanțelor”, a răspuns aceasta.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru pensii salarii