x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale la Racşa

Viorica Dăncilă şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale la Racşa

25 Aug 2019   •   17:57
Viorica Dăncilă şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale la Racşa

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, şi-a lansat campania de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale duminică, în comuna Racşa, fiind întâmpinată de localnici cu pâine şi sare, dar şi cu un pahar din tradiţionala pălincă.

Viorica Dăncilă, care a venit la Racşa însoţită de mai mulţi miniştri din cabinetul pe care îl conduce, a fost primită de primarul comunei, Toma Betea, alături de copii îmbrăcaţi în port tradiţional.

Candidata PSD la prezidenţiale a făcut o adevărată baie de mulţime, îmbrăţişându-se şi vorbind cu mai mulţi localnici, primind şi o eşarfă tradiţională, pe care şi-a pus-o la gât. Delegaţia social-democrată a fost întâmpinată cu pâine şi sare, alături de tradiţionala pălincă.

Dăncilă le-a mulţumit gazdelor pentru primire şi a precizat că îşi doreşte să câştige, aşa cum o face, de fiecare dată, şi primarul comunei Racşa.

"Voi merge printre oameni, voi vorbi cu oamenii, pentru că iubesc oamenii şi cred că acest lucru este cel mai important pentru fiecare dintre noi", a declarat preşedintele PSD.

Ulterior, cei prezenţi au semnat lista de susţinere, primul fiind edilul Toma Betea, iar apoi Eugen Teodorovici, ministru de Finanţe şi preşedintele executiv al PSD, Petre Daea - ministrul Agriculturii, Gabriel Leş - ministrul Apărării, Sorina Pintea - ministrul Sănătăţii.

Viorica Dăncilă, desemnată candidat al PSD la alegerile prezidenţiale din acest an, şi-a lansat la Racşa campania de strângere de semnături şi consultare "Alături de fiecare român". AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila