x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea, despre alegerile pe liste: Susţin provocarea lansată de Adrian Năstase

Zgonea, despre alegerile pe liste: Susţin provocarea lansată de Adrian Năstase

22 Aug 2014   •   13:12
Zgonea, despre alegerile pe liste: Susţin provocarea lansată de Adrian Năstase

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a afirmat vineri că susţine provocarea lansată de fostul premier Adrian Năstase referitoare la modificarea legii electorale în sensul revenirii la alegerile pe liste.

'După o perioadă foarte grea pentru fostul premier al României, Adrian Năstase este împreună cu familia. Reflectându-se în fiecare moment educaţia solidă primită de Andrei şi Mihnea, Adrian Năstase a fost aşteptat de cei doi fii ai domniei sale. Dincolo de conţinutul unor decizii pe care nu am dreptul să le judec, politicianul de calibru Adrian Năstase a lansat o temă la care nu am voie să nu reflectez în calitate de om politic - alegerile pe liste. Susţin provocarea lansată de fostul Premier', a afirmat Zgonea în mesajul postat, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier Adrian Năstase a declarat joi, la ieşirea din Penitenciarul Jilava, că ar fi nevoie peste un an de alegeri legislative anticipate, care să construiască un Parlament solid. El a adăugat că ar fi nevoie de o schimbare a legii electorale şi de revenirea la alegerile pe listă, astfel încât să se profesionalizeze Parlamentul.








×