x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social A 24-a zi de proteste la Palatul Victoria

A 24-a zi de proteste la Palatul Victoria

23 Feb 2017   •   22:40
A 24-a zi de proteste la Palatul Victoria

În jur de 200 de persoane s-au strâns joi seară, pentru a 24-a zi consecutiv, în Piaţa Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva Guvernului.

Ei au purtat pancarte cu mesajele "Demisia", "Corupţia ucide. Colectiv", "Rezist" şi au scandat "DNA să vină să vă ia!", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu!" şi "Zi de zi, aici vom fi!".

La ora 21,00, cei din piaţă au intonat Imnul Naţional şi au aprins ecranele telefoanelor mobile, după care au scandat "Demisia!" timp de mai multe minute, aşa cum au procedat şi în zilele anterioare.

Câţiva dintre cei din piaţă discutau despre modificarea în Parlament a OUG 51 privind contravenţiile silvice.

* Seria de proteste împotriva Guvernului Grindeanu şi a PSD a continuat şi la Cluj-Napoca, unde, în Piaţa Unirii, s-au adunat peste 40 de persoane.

Protestul, programat să înceapă la ora 19,00, s-a încheiat în jurul orei 20,20, fără să mai fie scandări şi fără tradiţionalul, până acum două zile, marş prin zona centrală a oraşului.

Protestatarii au spus că manifestaţia lor va continua şi în zilele următoare.

La protestul de miercuri seară au fost 30 de persoane, iar cel mai mare număr de manifestanţi a fost înregistrat la Cluj-Napoca pe 5 februarie, peste 50.000.

Sursa - AGERPRES

×