x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident cumplit in sectorul 2 al Capitalei! O persoană a murit pe loc

Accident cumplit in sectorul 2 al Capitalei! O persoană a murit pe loc

12 Ian 2018   •   07:59
Accident cumplit in sectorul 2 al Capitalei! O persoană a murit pe loc

O persoană a murit pe loc, iar alta a ajuns cu răni grave la spital, după ce autoturismul în care se aflau a lovit o dubă parcată, apoi s-a oprit într-un gard. Medicii n-au mai putut face nimic pentru pasagerul din dreapta.

 

Puţin după ora 02:00 dimineaţa, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în plin într-o dubă parcată.

Autoturismul s-a oprit într-un gard, iar duba pe care a lovit-o a ricoşat într-un alt autovehicul staţionat pe margina drumului. Accidentul a avut loc pe şoseaua Andronache, acolo unde au ajuns, în grabă, salvatorii şi poliţiştii.

Şoferul care a provocat nenorocirea a scăpat cu viaţă, însă pasagerul din dreapta a murit pe loc.

Impactul a fost atât de puternic încât pasagerul de pe scaunul din dreapta, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a rămas încarcerat. A fost nevoie de intervenţia salvatorilor pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate.

Adrian Marin, ISU Bucuresti - Ilfov: "Din pacate, pentru aceasta victima nu s-a putut face nimic, fiind constatat decesul. A existat si a doua victima, soferul autoturismului, care era constient, cu fractura de membru superior."

Şoferul a fost transportat la spitalul Floreasca, unde i se vor recolta şi probe biologice pentru a se stabili dacă s-a urcat băut la volan.

Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed. Însă o anchetă va stabili, cu exactitate, cum s-a întâmplat totul. OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: accident mort ranit sector 2