x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Albinele au "ucis" doua persoane in judetul Buzău

Albinele au "ucis" doua persoane in judetul Buzău

05 Mai 2018   •   14:47
Albinele au "ucis" doua persoane in judetul Buzău

Două persoane au decedat iar o alta a fost dusă la spital, după ce au fost înţepate de albine, incidentul având loc, sâmbătă, în comuna buzoiană Cernăteşti.

 

Prefectul de Buzău, Carmen-Adriana Ichim, a declarat că un pavilion cu stupi a plecat, vineri noapte, de la Berca spre Cernăteşti, unde este o zonă de salcâmi iar, la un moment dat, mai mulţi stupi au căzut pe un drum sătesc.

Trei persoane aflate în maşina care transporta stupii au coborât pentru a-i ridica, moment în care albinele, care erau într-o stare de agitaţie, le-au înţepat, două dintre ele, respectiv şoferul şi un apicultor, pierzându-şi viaţa, a precizat sursa citată.

O a treia persoană, care de asemenea a fost înţepată, a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital, a declarat prefectul de Buzău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, Georgiana Nazîru, jandarmii s-au deplasat la faţa locului pentru a izola zona şi pentru a proteja populaţia.

Prefectul Carmen-Adriana Ichim a precizat că la Cernăteşti au intervenit şi apicultori, stupii au fost reamplasaţi în maşina care îi transporta, iar albinele s-au liniştit. AGERPRES

×
Subiecte în articol: albine judet buzau intepatura deces spital