x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenzi la un nou complex din stațiunea Olimp

Amenzi la un nou complex din stațiunea Olimp

24 Iun 2016   •   19:37
Amenzi la un nou complex din stațiunea Olimp

Inspectorii din cadrul Comandamentului Litoral, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), au descins vineri după amiază în control la un complex de lux din sudul litoralului unde au aplicat sancţiuni pentru neconformităţile constatate în blocul alimentar.

Potrivit autorităţilor, în urma controlului realizat în blocul alimentar al Complexului Blaxy Resort Premium, din staţiunea Olimp, inspectorii ANPC au descoperit că angajaţii din bucătăria complexului, deschis recent, nu ofereau informaţii privind meniul şi substanţele alergene pe care le foloseau în realizarea preparatelor şi aveau în bucătărie carne şi produse din carne fără elemente de identificare.

În urma verificărilor au fost retrase de la utilizare 54,24 de kilograme de produse nesigure, în valoare de 1.028 de lei, care au fost distruse de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentară (DSVSA) în baza unui proces verbal de distrugere. De asemenea, a fost dispusă închiderea blocului alimentar până la remedierea deficienţelor constatate şi unitatea a fost sancţionată cu o amendă de 30.000 de lei, pentru prestarea de servicii care afectează viaţa, sănătatea şi securitatea consumatorilor. AGERPRES

×