x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Barna: Clotilde Armand are susținerea USR PLUS în lupta cu mafia gunoaielor

Barna: Clotilde Armand are susținerea USR PLUS în lupta cu mafia gunoaielor

07 Iun 2021   •   11:53
Barna: Clotilde Armand are susținerea USR PLUS în lupta cu mafia gunoaielor

Clotilde Armand are toată susținerea fermă și neechivocă a USR PLUS, anunță Dan Barna. El afirmă că nu este singurul caz și l-a nominalizat și pe ministrul Transporturi, Cătălin Drulă: „Știam că vor veni astfel de lupte”, a spus el.

„Printre temele abordate a fost susținerea și un mesaj foarte clar și neechivoc de susținere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, și a luptei pe care ea o poartă cu mafia gunoaielor în aceste zile. Am văzut ce se întâmplă. Știam în momentul în care USR PLUS a anunțat că va veni la guvernare, locală și națională, că vor veni astfel de lupte - Cătălin Drulă la metrou, Clotilde Armand cu gunoaiele și sunt multe alte exemple în țară”, spune Dan Barna.

El spune că este vorba despre o „ieșire dintr-o logică în care noi ne-am obișnuit să ne complacem”.

„Mesajul e unul foarte simplu - cetățenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori prețul gunoiului faă de marea majoritate a orașelor din țară pentru că așa a dorit acum aproape 20 de ani dl Chiliman. Trebuie să schimbăm aceste contracte prin care toată lumea vede că se fură și se risipesc bani publici și se ridică din umeri. De aceea Clotilde Armand are toată susținerea fermă și neechivocă a USR PLUS”, adaugă Barna.

El precizează că susținerea pentru Clotile Armande este „completă” și precizează că a discutat în weekend cu prefectul Capitalei, Alin Stoica, precum și cu preiaru Sectorului 1, Clotilde Armand.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand