x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social „Biciclişti în Bucureşti" 2: încă 25.000 de vouchere

„Biciclişti în Bucureşti" 2: încă 25.000 de vouchere

de George Hălărescu    |    17 Ian 2018   •   08:29
„Biciclişti în Bucureşti" 2:  încă 25.000 de vouchere
Sursa foto: Victor Stroe

Primăria Capitalei a anunţat acordarea unui număr suplimentar de 25.000 de vouchere participanţilor care s-au înscris anul trecut în proiectul "Biciclişti în Bucureşti" şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor. Tichetele vor fi expediate prin curier şi vor avea  inscripţionate pe ele numele beneficiarului.

Voucherele sunt în valoare de 500 de lei fiecare şi pot fi folosite exclusiv pentru cumpărarea de biciclete, biciclete şi trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot, transmite Primăria Municipiului Bucureşti (PMB). În etapa a doua au fost incluşi cei care au transmis solicitări în perioada 24 - 25 iulie 2017 pe adresa de e-mail biciclisti@pmb.ro şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari. Ei sunt invitaţi să-şi actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat care urmează să le fie transmis pe e-mail. După transmiterea datelor, participanţii vor primi un mesaj cu numărul de înregistrare în program.

Tichete trimise acasă

Tichetele vor fi expediate prin curier, iar dacă nu pot fi înmânate beneficiarului, vor fi returnate organizatorului. Cei care vor să le ridice o mai pot face la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al PMB.

Voucherele vor fi inscripţionate cu datele de identificare ale beneficiarului, valoarea nominală în lei, perioada de valabilitate, numărul voucherului şi elementul de identitate vizuală a PMB.

×
Subiecte în articol: "Biciclişti în Bucureşti" vouchere