x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social București:Doi medici turci vor acorda consultații gratuite pacienților români

București:Doi medici turci vor acorda consultații gratuite pacienților români

02 Aug 2017   •   15:52
București:Doi medici turci vor acorda consultații gratuite pacienților români

Doi profesori turci Seref Komurcu (Oncologie Medicală) şi Mehmet Taner Ozdemir (Ortopedie Medicală şi Oncologică) vor fi prezenţi joi, 17 august, la Bucureşti, pentru un seminar cu specialişti români şi vor avea, totodată, o serie de discuţii, care vor fi gratuite, cu pacienţii cu afecţiuni ce ţin de competenţa lor.

Pe 17 august, dupa-amiază va avea loc seminarul, la care vor fi invitaţi medici din România, iar în cursul dimineţii sesiunea de întâlniri cu pacienţii pentru discuţii individuale, cu titlu gratuit, a informat Vipmed. Programările se pot face la telefon 0732 056 272.

Tema seminarului o reprezintă cele mai noi terapii folosite la nivel mondial în tratarea cancerului - imunoterapia şi terapia personalizată ţintită, a precizat sursa citată.

Prof. dr. Seref Komurcu este medic la Departamentul de Oncologie Medicală şi Medicină Internă, specializat în toate tipurile de patologii oncologice, de la Clinica Anadolu Medical Center, iar prof. dr. Mehmet Taner Ozdemir este medic în Departamentul Ortopedie şi Traumatologie, specializat în ortopedia medicală şi ortopedia oncologică. AGERPRES

×
Subiecte în articol: medici consultatii gratuite