x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Campanie de promovat modele

Campanie de promovat modele

22 Mai 2018   •   18:30
Campanie de promovat modele

Jurnalista TV Adela Diaconu lanseaza, în anul Centenarului, o campanie ce urmărește să aducă recunoaștere oamenilor care s-au remarcat prin performanață și creativitate în domenii precum muzica, arte, campanii sociale și umanitare, sport, industrii creative, beauty, media. Hashtag-ul de promovare al campaniei este #OrasNatalLocuitoriTalentati.

„Într-o lume a non-valorilor, avem nevoie de modele reale si valoroase care prin munca, ambitie, perseverenta si talent au reusit sa isi croiasca un drum in domeniul lor de activitate. Copiii au nevoie de astfel de modele. Fiecare dintre noi putem schimba în bine lumea in care traim! Putem sa ne uitam in jurul nostru si sa recomandam, promovam oamenii si initiativele care merita”, spune Adela Diaconu

Campania a inceput cu promovarea a patru brasovence talentate: designerul Casei de Moda Frame - Claudia Andrei, fotograful de moda Larisa Stanca, hairstylist Claudia Centiu si make-up artistul Meda Gheorghe.

Trei povesti de succes care vor primi cele mai multe aprecieri prin likeuri pe fan-page-ul Adela Diaconu, vor fi promovate automat in emisiunea BV01ADE si in presa nationala.

×
Subiecte în articol: Adela Diaconu